مشاوره حقوقی رایگان - تصادف و متواری شدن راننده مقابل

با عرض سلام و احترام
بنده چند وقت پیش در جاده به علت انحراف به چپ راننده کامیونی با ایشان برخورد کردم و ایشان اصلا توجه نکردن و متواری شدند،من هم طی تماس با 110 و گزارش پاسگاه منطقه از صاحب کامیون شکایت کردم و بعد از دیدن کارشناس دادگستری و تعیین 14 میلیون تومن خسارت و شکایت بنده در دادگاه حاضر شدند و اعلام به اعتراض به رای کارشناس دارند،حال این سوال رو از شما عزیزان دارم و اونم اینه که ماشین بنده در لحظه تصادف بیمه بدنه داشت که با متواری شدن ایشون امکان استفاده ازش از بین رفت و متواری شدن ایشون و حتی سند محکمی دارم که ایشان در پیامک به بنده میگن چون جنس گرانبها بار کامیون داشتم نمیشد بایستم و متواری شدن ایشون دلیلی بر محکومیت ایشان نیست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر امکان استفاده از بیمه وجود دارد.
اگر مقصر راننده مقابل باشد باید پرداخت کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا می‌بایست بررسی شود صر چه شخصی می‌باشد اگر طرف مقابل مقصر باشد می‌توانید خسارات و تمام هزینه‌های خود را دریافت کنید