مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

با سلام اینجانب در پرونده ای محکوم به پرداخت وجه شدم و تنها درامدم حقوقم میباشد و قبل از اجرای حکم نیز یک چهارم از حقوق اینجانب به دلیل تامین خواسته همین پرونده کسر‌ میگردید. پس از صدور اجراییه و دادخواست اعسار مبلغ پیش پرداخت را واریز نمودم و قسط ماهیانه که حتی بیش از مبلغ یک چهارم حقوقم بوده تعیین گردید که تا کنون سه قسط آن پرداخت شده است. حال قاضی پرونده به درخواست خواهان مجدد یک چهارم حقوق اینجانب را توقیف کرده است و اعلام نموده هم یک چهارم کسر گردد هم مبلغ ماهیانه تقسیط را جداگانه باید واریز کنم. مگر میشود هم کسر یک چهارم هم پرداخت قسط اعسار را با هم پرداخت کرد؟ اینجانب بجز حقوقم منبع درامدی ندارم و سرپرست خانوار هستم. با این کار بیش از نصف حقوق اینجانب کسر‌ میگردد. آیا کار قاضی قانونی هست؟

پاسخ ها :

احسان اله حبیبی

احسان اله حبیبی :

سلام خیر این کار به صورت غیر قانونی انجام شده

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست تعدیل اقساط بدهید
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

وقتی اعسار کسی پذیرفته می شود .باید همان مبلغ مورد حکم در رای اعسار پرداخت شود و کسر یک چهارم حقوق و پرداخت ماهیانه قسط اعسار با هم موضوعیت ندارد و اگر امکان پرداخت برایت امکان ندارد دادخواست تعدیل اعسار بدهید تا دادگاه مبلغ قسط اعسار را کم کند