مشاوره حقوقی رایگان - سرقت خودرو مگان

سلا وقت بخیر عذر میخوام حدود 15 سال پیش همسر مرحومم ماشین مگان از دوستش خرید که بنام نزدن بخاط کمیسیون ندادن بعد یکی دوهفته دستمون بود یشب با جرثقیل اومدن بردنش وهمسرم ناراحتی قلبی داشت و هر چه کردیم پیداش نشد میخوام ببینم من باید چجوری پیداش کنم؟ایا جرثقیل دولتی بوده برده کدوم پارکینگ، یا شخصی بوده دزدیدن ؟، ،لطفا یک راهنمایی اساسی و کامل کنید که شدیدا به ماشینما احتیاج دارم؟متن شکایتم چی باشه از چه شخصی شکایت کنم از دوستش که ماشینو خریدیم و بنام نزد تشکر وقولنامه هم دست خودشه چندین بار رفتم بگیرم میگه نه ندارم که نده؛

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بعد از 15 سال شکایت شمه وجاهت قانونی نداره باید همان موقع اقدام می‌کردید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید شکایت نمایید تا موضوع توسط پلیس محترم آگاهی بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید