مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین

سلام ماشین خریدم گفت بیرنگ منم بهش اعتماد کردم پول کامل بهش دادم چند ساعت بعد تشخیص رنگ بردم رنگ دار در امد رفتم چند ساعت بعد گفتم بهش ماشین پس بگیر گفت پول خرج کردم ماشین بفروشم بهت پول بدم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس طرح دعوی کنید.
اگر قولنامه نداشته باشید باید و نفر شاهد معرفی کنید...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
می‌توانید ابتدا یک توافقنامه تنظیم نمایید یا می‌توانید تامین دلیل و سپس تقاضای فسخ داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که قراردادی فیمابین منعقد نشده باشد شما بایستی دادخواست به خواسته‌های اثبات وقوع بیع و فسخ معامله به انضمام خسارات دادرسی را در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.