مشاوره حقوقی رایگان - صندوق تامین خسارت بدنی

سلام و وقت بخیر
یک نفر بنده را عمدا مورد ضرب و شتم قرار داد و بعد از حضور پلیس آن ضرب و جرح به نفع بنده صورت جلسه شد سپس شکایت کردم و توسط پزشکی قانونی برایم مبلغی دیه و ارش بریده شد و بعد از آن بنا به شرایطی در دادیاری بنده به نفع متهم رضایت دادم ، در حال حاضر برای بنده در سامانه ثنا آمده است که دادیاری به صندوق تامین خسارت بدنی ابلاغیه صادر کرده است و بنده طبیعتا آن ابلاغ را نمی توانم مطالعه کنم
خواستم بپرسم معنی این ابلاغیه یعنی اینکه دادگاه ، صندوق را مکلف به پرداخت دیه و ارش در حق بنده کرده است یا معنای دیگری دارد . با تشکر از وکلای عزیز اگر که پاسخگوی سوال بنده باشند .

پاسخ ها :

مصطفي  ضيغمي

جناب آقای مصطفي ضيغمي :

سلام وقت بخیر ، بهتر است به شعبه جهت اطلاع از موضوع مراجعه بفرمایید بعد اعلام رضایت درخصوص جنبه خصوصی جرم یا همان دیه ، پرونده و موضوع به صندوق تامین خسارت بدنی ارجاع نمیشود قاعدتا