مشاوره حقوقی رایگان - فیلم گرفتن از رئیس بانک

سلام رفتم بانک ... دستگاه نوبت دهی کار نمی‌کرد هیچکدوم از کارمندا و حتی رئیس بانک که در فاصله 2متری بنده بود حاضر نبود بگه دستگاه مشکل داره یا دکمه دیگرو بزن تا اینکه بهشون نحیب زدن و رئیس بانک گفت جوابت رو نمیدم وقتی ازش فیلم گرفتم و دوباره ازش پرسیدم جوابم رو داد بعدش گفتم دیدی حالا که فیلم گرفتم بهم جواب دادی که گفت غلط کردی فیلم گرفتی و بعدش بطرز وحشیانه ای بهم حمله کرد و قصد گرفتم گوشیمو داشت و بعدش با دوتا از کارمندا سه نفری منو چسبوندن به دیوار و دستامو گرفته بودن و فشار میدادن و توهین میکردن و رئیس بانک داد میزد همینجا بگیریدش تا 110 بیاد نذارید بره فیلم برداریش جرم بوده بعدشم کارمندا تو نقش پلیس خوب اومدن جلو کارتم رو تمدید کردن بعدش رئیس گفت ی کاغذ سفید دادن بهم گفتن رئیس گفته تا اینو پر نکنی و نگی مشکلت حل شده نمیذاریم بری باید صبر کنی تا پلیس بیاد منم برای کار انحصاروراثت تنها همون روز فرصت ارسال گواهی مالیاتی داشتم امضا کردم واسشون تا گذاشتن برم آیا راست میگن فیلم گرفتن جرم بوده و حق حمله به من رو داشتن خداییش هنوز کتفم با گردنم درد میکنه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است