مشاوره حقوقی رایگان - حبس تعزیری

سلام
وقت بخیر
حدود ده ماه قبل همسرم طی یک دعوا محکوم به 91 روز حبس تعزیری شد و ما به علت عدم آگاهی اعتراض نزدیم و حکم لازم الاجرا شده ، شاکی هم رضایت نمیده.
الان از زمان ابلاغ حدود سه ماه گذشته و سیم کارت همسرم قطع شده، آیا راه حلی غیر از رضایت برای تبدیل حبس به جزای نقدی هست یا خیر؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شامی رضایت ندهد باید خودش را معرفی کند و از داخل زندان درخواست پابند الکترونیکی بدهد در حال حاضر نیز از طریق اجرای احکام می تواند درخواست پابند الکترونیکی بدهد.