مشاوره حقوقی رایگان - زندان تعزیری

باسلام خدمت مشاوران عزیز دادراه
بنده به خاطر مزاحمت و ایجاد ضرب وشتم به یک خانم محکوم به دوسال حبس تعزیری درجه 6دیه شخص و پرداخت جزای نقدی به صندوق دولت و40ضربه شلاق وتحمل دوماه حبس تعزیری بابت مزاحمت که این دوماه به مجازات جایگزین نقدی تبدیل گردیده
سوال بنده این بود که چطور میتوان 2سال حبس را که اشد مجازات هست به مجازات دیگرتبدیل کرد
ممنون

پاسخ ها :

یاور جهاندیده

جناب آقای یاور جهاندیده :

سلام، محکومیت شما به تحمل دو سال حبس از نوع جرم تعزیری درجه 6 بوده و میتونین درخواست پابند الکترونیکی بکنین.