مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما به علت پرداخت نکردن بیمه و دستمزد

سلام بنده به مدت 7 ماه پیش کارفرمایی مشغول به کار پتینه ساختمانی بوده ام اما ایشان پس از اینکه درخواست قطع همکاری داشته ایم از پرداخت حقوق 10 روز اخر خود داری میفرمایید و بهانه هایی مانند هدیه تولد و.. میاورد در صورتی ما نیرو کار روزمزد بوده ایم و حق بیمه نداشتیم ایا میتوانیم از ایشان بر اساس واریزی هاش وعکس هایی که موجود شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت به دفتر پیشخوان دولت مراجعه کنید و شکایت خود را ثبت کنید.