مشاوره حقوقی رایگان - ارائه اجاره نامه در دعوای الزام به تمکین

سلام.
من زوج هستم
در رابطه با پرونده الزام به تمکین، دادگاه اجاره نامه و یا سند منزل رو ازم من خواسته است.
باتوجه به اینکه ما در بالای منزل پدری که واحدی با امکانات مستقل هست زندگی میکردیم و هیچ اجاره ای نمیدادیم.
حالا برا اینکه اجاره نامه دستی تنظیم کنم آیا باید مبلغ اجاره تعیین کنیم؟
و اینکه چون اجاره پرداخت نمیکردیم و زوجه خبر دارد آیا اجاره نامه صوری نمیشود؟
و تاریخشو از هشت سال پیش بزنم
چون اجاره ای پرداخت نمیکردیم و فقط هزینه های اب و برق و گاز پرداخت میشده.

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
حتما نیاز نیست قرارداد اجاره باشد
مهم آن است که شما منزلی تهیه کنیدو مدارک در این خصوص ارائه دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این اجاره نامه صوری است و زوجه می‌تواند نسبت به ابطال آن اقدام نماید.