مشاوره حقوقی رایگان - اجاره نامه صوری برای الزام به تمکین

باسلام.اقایی با اجاره نامه صوری که با پدرش نوشته برای الزام به تمکین زوجه مبلغ اجاره نامه را خلاف واقع و عرف و بسیااار کمتر از مبلغ منطقه نوشته و به صورت دستی یعنی کد رهگیری نگرفته.چطور میتونم اثبات کنم که صوری هست ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در دعوای الزام به تمکین ، زوج مکلف است که خانه مستقل و در شأن زوجه همراه با وسایل تهیه نماید
و خانه توسط کارشناس رسمی بازدید خواهد شد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید
ممکن است پدر به صورت مجانی در اختیار فرزندش گذاشته باشد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

برای الزام به تمکین کارشناس باید خانه ومحل زندگی را تایید کند،ضمن اینکه در تمکین مبلغ اجاره مهم نیست ومهم منزل میباشد