مشاوره حقوقی رایگان - توبیخ کتبی دانشجو

سلام. دانشجوی ممتاز هستم و حراست دانشگاه به من تهمت جعل کارت دانشجویی زده و حکم توبیخ کتبی به من داده. این حکم یعنی چه و چه محرومیت هایی برام داره؟
آیا برای آینده شغلی و تحصیلی من مشکلی ایجاد میکنه؟ چه اقدامی کنم که این حکم باطل بشه یا کمیته تجدید نظر کنند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به ناحق صادر شده باشد از طریق دیوان عدالت اداری می توانید موضوع را پیگیری کنید.
به نظر اگر در دانشگاه تخلفی انجام ندهید مشکلی پیش نمیاد.
برای استخدام اگر به هر دلیلی گزینش متوجه موضوع بشه در گزینش شما موثر است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیلی برای اثبات ادعا دارید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید و در مورد گزینش هم بستگی به ارگان استخدامی دارد