مشاوره حقوقی رایگان - توبیخ با درج در پرونده دانشجو

با سلام در دانشگاه توبیخ خورده ام و درج در پرونده میشود. آیا بعد اتمام تحصیل در صورت نبود تخلف از پرونده پاک میشود؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر در پرونده درج شده باشد باقی میماند امکان دست بردن به آن وجود ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود پاک نمیشود ولی جای نگرانی نیست برای شما

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

نخیر توبیخ با درج در پرونده از موارد تخلف انتظامی است و در سابقه دانشجو درج میگردد و در صورت تکرار همان تخلف کمیته انظباطی تصمیم خواهد گرفت