مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از بازگشت به کار

با سلام با سی سال سابقه 56سال فوق لیسانس در شرکت خصوصی پس ازتقاضای بازنشستگی وقبل از صدورحکم انصراف داده کارفرما قبول کرده ولی هنگام شروع به کار منابع انسانی مانع شد واجبارابازنشسته نمود حال باعنایت به اینکه میتوانم تا35سال کارکنم وبااین ممانعت متحمل خسارت اعم از سنوات کارانه واضافه کاری بخصوص میتونستم با حقوق 35سال بازنشسته بشم میتونم برعلیه کار فرمایامنابع انسانی ازبابت ممانعت ایرادضررزیان شکایت یا رح دعوی کنم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خیر. کسانی که درحال حاضرسی سال سابقه خدمت دارند، با همان سی سال بازنشسته میگردند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید