مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از بازگشت به کار بعد از تبرئه شدن

سلام و عرض ادب
بنده کارمند قرارداد مدت معین شهرداری هستم و مدت یک سال است به اتهام جعل و اختلاس از کار تعلیق شده ام و الان با صدور رای نهایی دادگاه تجدید نظر بابت جعل به مدت 2 سال و 6 ماه محکوم به حبس تعلیقی شده ام به مدت 2 سال و بابت جرم اختلاس تبرئه شده ام و در تخلفات اداری کامل تبرئه شده ام و دادگاه مکتوب به استانداری رفع تعلیق رو اعلام نموده و استانداری بازگشت به کارم رو برای شهرداری محل خدمتم ارسال نموده اما شهردار از بازگشت به کارم ممانعت میکند و هر بار بهانه ای می آورد میخواستم بفرمایید که قانونی جهت احقاق حق و حقوقم و بازگشت بکار چطوری میتوانم پیگیر بشم آیا راه قانونی دارد .
با تشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان طرح دعوی از طریق دیوان فراهم است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق استانداری موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر از شما موضوع را ابتدا از ارگان مربوطه و یا از طریق استانداری پیگیری کنیددر غیر این صورت می‌توانید از دیوان محترم عدالت اداری موضوع را پیگیری نمایید

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

سلام، از سازمان مربوطه موضوع را پیگیری نماید