مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت سر و صدای همسایه

باسلام آپارتمان ما 8 واحد است و در هر طبقه دو واحد هست جدیدا واحد روبه رویی ما مستاجری اومده که شب ها دیر وقت میان البته مادر خانواده بیشتر و از زمانی که وارد میشه باعث ایجاد سرو صدا میشه از بستن درب ورودی تا درب کمد های داخل منزل و سرویس بهداشتی و به حدی بد راه میرن که واحد ما می لرزه و وقت و بی وقت به پشت بام میرن برای پهن کردن لباس و صبح هم از ساعت 7 این موضوع تکرار میشه و این باعث آزار ما شده چندین بار به خودشون دوستانه تذکر دادیم اما رعایت نکردن و هی اس ام اس میدادن و بعد صاحبخانه را خواستیم اما متاسفانه تذکرات صاحبخانه هم جواب نداد و با هر بار تذکر بدتر میکنن
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان طرح دعوی مزاحمت وجوددارد

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان طرح دعوی مزاحمت وجوددارد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید به عنوان مزاحمت شکایت کنید اما اثبات مواردی که شما گفتید بسیار سخت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مزاحمتی داشته باشند می توانند شکایت کنید.
توجه داشته باشید راه رفتن و درب را باز بسته کردن مزاحمت محسوب نمی شود.
کسی که در آپارتمان زندگی می کند باید این شرایط را تحمل کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
می‌توان از طریق دفتر خدمات قضایی شکایتی مبنی بر مزاحمت طرح نمود