مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت سر و صدای طبقه بالا

در صورتی که همسایه طبقه بالا در ساعات 11 شب تا صبح با ایجاد سروصدا باعث ایجاد مزاحمت برای استراحت ساکن طبقه زیر شود و به تذکرات همسایه و مدیر ساختمان هم توجه نکند چه امکان شکایت قانونی وجود دارد؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

شکایت کیفری مزاحمت میتونید مطرح کنید علیه ایشان

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شکایت رفع مزاحمت متصور است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می‌توانید ابتدا صورتجلسه کنید و با استشهاد محلی طرح شکایت مزاحمت برای افراد مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید فیلم بگیرید یا صدا ضبط کنید و با عنوان مزاحمت شکایت کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم ابتدا با پلیس 110 تماس گرفته تا صورت جلسه شود و سپس به عنوان مزاحمت اقامه دعوی نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید بررسی شود که چه سر و صدایی مدنظرتان است ؟؟

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
به استناد شهادت شهود و سایر ادله به جرم ایجاد مزاحمت می توانید شکایت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید در دفتر خدمات قضایی شکوائیه مزاحمت را مطرح نمایید
و شما باید با ارائه دلایل و معرفی شهود ادعای خود را اثبات نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تخت عنوان مزاحمت با ادله اثباتی شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به تهیه استشهادیه محلی، فیلم و صدا اقدام شود و به استناد شهادت شهود، شکایت مزاحمت به انجام برسد.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام بله می توانید شکایت مزاحمت نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما می‌توانید فیلم بگیرید یا صدا ضبط نمایید و تحت عنوان ایجاد مزاحمت و یا رفع مزاحمت طرح دعوا نمایید