مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

سلام بنده آپارتمانی فروختم و تحویل دادم ولی خریدار نمیومد سند به نامش بشه و سند گم شد رفتم المثنی گرفتم باز هم نیومد سند بزنه چون نمیخواست مالیات بده حالا رفته شکایت کرده و دادگاه برای من زن 63ساله بدون سابقه یک ساله زندانی ورد مال به دولت زده میگه میخواستی وام بگیری و از راه نامشروع کسب درآمد کنی به خدا قسم هیچ کاری نکردم میخواستم وام بگیرم ولی نگرفتم طبق ماده 1و8قانون انتقال مال غیر آخه به کسی انتقال ندادم دست خودشه و ضرری نرسوندم چرا رد مال چرا زندان الان باید تجدید نظر بدم آیا بخشیده میشم ؟

پاسخ ها :

محمدرضا ايماني

جناب آقای محمدرضا ايماني:

سلام موضوع کمی پیچیده شده است اگر وکیل بگیرید خیلی بهتر است � نظر من شما بی‌گناه هستید