مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و فروش مال غیر

سلام
من و همسرم قصد فروش خودرو که بنام من بود رو داشتیم همسرم با خریدار قولنامه ای نوشتن و بیعانه به حساب من واریز کردن، من اطلاع داشتم ولی حضور نداشتم، فرداش پشیمون شدیم و اطلاع دادیم که بیعانه رو پس میدیم و نمی‌فروشیم، ماشینو به شخص دیگه ای فروختیم، خریدار اول از همسرم شکایت کلاهبرداری و فروش مال غیر کرده آیا این اتهام درسته؟ برای دفاع چیکار باید کنیم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

بایستی فسخ قراداد قانونی باشد
مشاوره تلفنی

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

نباید بدون فسخ معامله اول اقدام به فروش می کردید باید رضایت خریدار اول را جلب کنید

مینا احمدی

مینا احمدی :

بله درست است براي دفاع از خودحتما وكيل بگيريد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله متاسفانه
انعقاد قولنامه یعنی تعهد به بیع و شما تا قبل از تعیین تکلیف معامله فعلی نباید خودرو را به دیگری می فروختید
با بنده تماس بگیرید

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام بله اتهام درسته_دفاع همون اعلام رضایت از فروش توسط شما میتواند باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
قابل دفاع میباشد با تنظیم لایحه دفاعیه دقیق ، از خود دفاع نمایید

شما باید اعلام نمایید که به صورت شفاهی معامله اول را فسخ کرده اید یا اقاله کرده اید و باید با معرفی شهود ، فسخ یا اقاله
معامله را اثبات نمایید و

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
با توجه به واریز بیعانه به حساب شما عنوان فروش مال غیر مصداق نخواهد داشت و موضوع صرفا جنبه حقوقی خواهد داشت

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
کافی است شما در دادسرا حاضر شوید و بگویید با اجازه شما فروخته شده

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله درسته شما حق نداشتید مال را بفروشید اگر هم فسخ کردید باید دادخواست تایید فسخ می‌دادید آماده دفاع باشید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

معامله فضولی بوده که با تنفیذ شما صحیح میشود اگر شرایط فسخ دارد قابل فسخ است والا اصل بر لزوم قراردادهاست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نباید بدون فسخ معامله اول اقدام به فروش می کردید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی متاسفانه اقدام همسر جنابعالی و شما مجرمانه بوده است ولیکن تحت شرایطی امکان دفاع وجود دارد و اظهارنظر دقیق منوط به بررسی مدارک و گفتگوی متقابل است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله نباید بدون اقاله یا فسخ ماشین را به دونفر می فروختید نسبت به جلب رضایت اقدام و وجه دریافتی را واریز نمایید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام اگر در قولنامه فروشنده شما بوده اید و حق فسخ نیز داشته اید در مقابل اتهام وارده می توانید از خودتان دفاع کنید.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

قرارداد نیاز به بررسی دارد ولی اگر بدیعی واقع شده باشد اتهام انتقال مال غیر متصور می باشد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیر شما اعلام کنید که اجازه به مبلغ نداده بودم و له همین راحتی تبرئه می شود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله ؛ حتما وكيل داشته باشيد تا دفاع متناسب نمايند

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله صحیح است میتوانید رضایتشان را جلب نمایید

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام
رضایت شما باید احراز شود.اگر خانم اقدام به فروش کردند میتوانید به عنوان معامله فضولی درخواست ابطال دهید.
از نطر کیفری سوء نیت باید احراز شود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

عنصر معنوی ندارد قرار منع تعقیب صادر می شود چون شوهر شما سو نیت نداشته

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در واقع اتهام همسر شما لروش مال غیر است اما شما مبتوانبد پشیمانی خود را اعلام کنید و همسرتان به نداشتن سونیت مجرمانه استناد کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله چون شما با فروش خودرو مال متعلق بغیر را به شخص دیگر منتقل نموده ایید