مشاوره حقوقی رایگان - شکایت علیه سازمان و یا ارگان دولتی

با سلام و احترام
بنده مالک یک قطعه زمین به متراژ 212 متر واقع در شهرستان خرمشهر میباشم که تقریبا دوسال پیش این زمین را خریداری کردم. که بعدا متوجه شدم این زمین قبل از سال 90 بعنوان فضای سبز و پیاده رو در طرح تفصیلی ثبت شده است. و پس از این در سال 91 که پلاک مجاور بنده ساخت و ساز زمین خود را به پایان رساند در همان سال سازمان منطقه ازاد شهرستان خرمشهر و شهرداری زمین بنده که مجاور ملک شخصی که اقدام به ساخت نموده را به کاربری مسکونی تغییر میدهند. که در این میان ملک مجاور زمین من با مجوزات رسمی از ادارات مربوطه در همان زمان ساخت یک پنجره به سمت زمین بنده باز میکند
و حال بعد از پیگیری های مکرر و حاصل نشدن نتیجه از سازمانهای مربوطه اقدام به چه کار باید بکنم ؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر پنجره برای شما ایجاد مزاحمت می کند دادخواست رفع مزاحمت بدهید
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز

مولود اسدی

سرکار خانم مولود اسدی :

ملک شما کاربری عمومی دارد و جلوی پنجره را نمیتوانیر بگیرید مگر اینکه درخواست تغییر کاربری بدهید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام اگر وجود پنجره برای شما موجبات مزاحمت را فراهم می‌کند و خلاف مقررات ساختمانی ساخته شده میتوانید طرح دعوا کنید