مشاوره حقوقی رایگان - سفته ضمانت

باسلام در شرکتی که زیر نظر تاکسی رانی فعالیت دارد، درخواست استخدام رانندگی دادم و در قبال همکاری از بنده سفته بمبلغ 300 میلیون تومان، که دو نفر پشت آنرا امضا کنند، خواسته اند و ناگفته نماند که ارزش ماشینهایشان همین است، ولیکن بعد از 12 ساعت کار باید اتومبیل تحویل شیفت بعد داده شود، آیا این کار را انجام بدهم؟ یا خیر؟ لطفا طریق درست قرارداد را بفرمایید. متشکرم

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام حتما در سفته ها عنوان ضمانت حسن انجام کار قید گردد و حتما یک نسخه کپی از سفته های مربوطه نزد خود داشته باشید