مشاوره حقوقی رایگان - سفته بابت ضمانت کار

باسلام. بنده حدود دو هفته پیش در یک فروشگاه مشغول بکار شدم و جهت استخدام سفته به مبلغ 20میلیون تومان امضا کردم و پس از گذشت یکماه از کار خارج شدم اما هیچگونه قراردادی با کارفرما کتباً نداشتیم و امضا نکرده بودم با این حال آیا کارفرما میتواند سفته را به اجرا گذاشته و بنده رو محکوم کند یا خیر بدلیل عدم نوشتن قرارداد کاری نمیتواند؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله شما اظهارنامه دهید بابت ضمانت بودن را تاکید کنید و دادخواست استرداد لاشه سفته به جهت خاتمه کار دهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تعهدات قراردادی خود را به اتمام رسانده اید دادخواست استرداد لاشه سفته دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
شما باید دادخواست الزام به استرداد لاشه سفته به طرفیت کارفرما اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست ابتدا یک اظهارنامه سال کنید و بعد از آن فرمان دادخواست استرداد لاشه سفته مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بعد از ترک کار باید سفته خود را تحویل بگیرید و اگر تحویل نداد می توانید بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید.
اگر وجه سفته را مطالبه کرد می توانید با عنوان خیانت در امانت نیز شکایت کنید.

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام ابتدا اظهارنامه دهید برای استرداد سفته و‌سپس دادخواست استرداد سفته را بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست استرداد مطرح نمایید

حقوق و مزایای شما نیز کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید
دادخواست تخصصی تنظیم گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر خسارتی وارد نشده باشد حق به اجرا گذاشتن سفته را نخواهد داشت اظهارنامه استرداددسفته ارسال نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر
دادخواست استرداد لاشه سفته را تنظیم کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ممکن است. اظهارنامه و دادخواست استرداد رد کنید