مشاوره حقوقی رایگان - رسید مبلغ چک

بنده یه چک 8 تومنی و دوتومن سفته دست کسی دارم ماله ساله 94 هستش طلبکار و من بین خودمون توافق کردیم که ماهیانه یه مبلغی بدیم الان طبق رسید 7 تومن از بدهی من مونده ولی تو دادگاه شاکی ادعا کرده که اون رسیدا ماله چیز دیگه ایه!
میخوام بدونم رسیدام ارزش قانونی داره که پیگیریش کنم و درصورتی که ارزش قانونی داشته باشه آیا تاخیر تادیه از تاریخ چک حساب میشه یا از تاریخ رسید؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.رسیدشما راقبول داره ولی مدعی شده برای بدهی دیگریست لذا بایدثابت کنند که رسیدبرای آن بدهی است والا این رسید برای همین بدهی که شما بیان کردیدمحاسبه میشه والباقی بدهی برای چک ازتاریخ سررسید چک وبرای سفته اززمان دادخواست محاسبه میشه

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر واخواست زده باشید از روز واخواست و اگر نه از روز تقدیم دادخواست