مشاوره حقوقی رایگان - مهاجرت نظامی بازنشسته

من میخوام برای آیندم تصمیمی بگیرم.. هدف نهاییم مهاجرته... خواستم بدونم با کار در ارتش و اتمام کارو بازنشسستگی... میتوانم پس از مدتی به کشور مورد نظر مهاجرت کنم؟... و اگر بله چند مدت پس از بازنشستگی ارتش میتوان؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بعضی از ارگان‌های نظامی تا چند سال پس از خروج نیز اجازه خروج از کشور را نخواهید داشت مانند سپاه از مرجع مربوطه پرسش کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق یگان خدمتی خود موضوع را پیگیری کنید.
بستگی به دسترسی با اطلاعات دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
در حال حاضر نمی‌توان به صورت قاطع به این سوال پاسخ داد شما می‌بایست قوانین آن کشوری را که قصد مهاجرت دارید مطالعه کنید قوانین هر کشوری متفاوت است