مشاوره حقوقی رایگان - جریمه نقدی

سلام برای من رای دادگاه صادر شده جریمه نقدی
11 روز گذشته ولی پیامکی نیومده چون من نمیخوام اعتراض به رای بزنم . خواستم بپرسم تا کی باید صبر کنم پیامک بیاد برای واریز جریمه؟یا حضوری پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از قطعیت حکم جریمه نقدی را پرداخت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما میتوانید تجدیدنظرخواهی ننمایید و درخواست تسلیم به رای را نمایید تا مجازات کاهش پیدا نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
در صورتی که شما به رای بدوی اعتراضی ندارید می‌توانی در مهلت تجدید نظر حق تجدید نظرخواهی خود را ساقط کنید تا از تخفیف بهره‌مندی شوید و سپس آن را بپردازید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منتظر ابلاغ شعبه اجرای احکام باشید.