مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه بلاعزل خودرو

با سلام خانومم 4ماه قبل ماشینی که به نامش کرده بودم رو وکالت داده بهم وبعدش سر ی سری مشکلات رفتن فروختن صوری ب دوستشون وفک پلاک وانتقال برگ سبز هم دادن،میخواستم بدونم چون وکالتم بلاعزل هست و‌حق توکیل ب دیگری هم داشتم وچک های ماشین هم خودم پاس کردم باید به چه عنوانی شکایت کنم ازشون که برگشت ماشین رو با حداقل دوندنگی بشه؟!؟؟!؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع نیازمند بررسی اسناد ومدارک است.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع نیازمند بررسی اسناد ومدارک است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
متاسفانه احتمال موفقیت شما دشوار است
بنظر با شرایطی امکان اثبات مالکیت متصور است
با یک وکیل دادگستری همراه شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام

وکالت دلیل بر مالکیت نمی‌شود شما نماینده و وکیل بودید این اختیار برای ایشان محفوظ بوده

موضوع کیفری ندارد می‌توانید از طریق حقوقی اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست مطالبه وجه بدهید