مشاوره حقوقی رایگان - سند وکالت بلاعزل

سلام . من یک ماشینی دارم که قبلا بصورت وکالت بلاعزل به پدرم فروختم . هیچ مبایعه نامه ای هم نوشته نشد فقط تو دفتر خانه وکالت بلاعزل دادم . برگ سبز و پلاک ماشین در حال حاضر الان هم به اسم منه . و پدرم هیچوقت برای تعویض پلاک و سند قطعی اقدام نکرد فقط وکالت بلاعزل دفترخونه رو نگه داشته . پدرم سه ماه پیش فوت کرد میخاستم ببینم که الان اون وکالت نامه باطل هست یا نه ؟ و اینکه بچه های دیگه اش میتونن ادعا کنن یا وکالت باطله و سند به اسم من برمیگرده

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم آن وکالت نامه ابطال شده است و وکالتنامه دلیلی بر قراداد نمی باشد ماشین به نام شما برگردانده شده است اما وراث می توانند تحت شرایطی شکایت داشته باشند و شما نیز می‌توانید دفاعیات ای نیز داشته باشید

حمید ایرانپور

جناب آقای حمید ایرانپور :

وکالت نامه باطل هست ولی آنها میتوانند اثبات این موضع را از دادگاه بخواهند

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام بله باطل هست. و سند بنام شما هست و مالک هستید مگر اینکه وراث خلاف آن را ثابت نمایند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وکالتنامه‌ باطل شده است.
ولی اگر پدرتان خریده باشد بقیه وراث می توانند دادخواست بدهند.

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

وکالتنامه باطله ولی شرعا مال شما نیست و اونها هم می توانند اثبات بیع را دادخواست بدن

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
وکالت نامه مذبور باطل می باشد چرا که وکالت با فوت ابطال می گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله وکالت‌نامه باطل میشود ولی اگر شما ماشین را فروخته باشید ورثه با اثبات موضوع می‌توانند شما را محکوم کنند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله وکالت باطل است تحت شرایطی وراث می توانند ادعا مالکیت داشته و طرح دعوی نمایند

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
وکالت نامه با طل است وشما مالک محسوب می شویدو ورثه نمی توانند ادعایی داشته باشند لکن شما خود می دانید که ماشین را فروخته اید وپولش را هم گرفته اید بنا براین بهتر است آنرا جز ماترک آن مرحوم به حساب آورده وفقط سهم الارث خود را مطالبه کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با فوت موکل و وکیل وکالتنامه باطل می شود و براساس باید خودشان بعد از طرح گواهی انحصار وراثت نسبت به اقدامات قانونی آن عمل کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله وکالتنامه با فوت وکیل یا موکل باطل خواهد شد و

سایر ورثه میتوانند دادخواست اثبات وقوع عقد بیع شفاهی و اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی را اقامه نمایند

و دعوا قابل اثبات است

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
با فوت ایشان وکالت باطل میشود و سند از ابتدا به اسم شما بوده و همچنان نیز هست چون
صرف تنظیم وکالتنامه بلاعزل فروش بدون تنظیم مبایعه نامه، فروش و انتقال مال محسوب نمیشود.
بنابراین ورثه هیچ گونه ادعایی در این باره نمیتوانند داشته باشند.
مؤید باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه پدر شما به رحمت ایزدی پیوسته است بنابراین وکالت نامه بلاعزل باطل شده است و نیاز به توافق جدید با فروشنده اصلی است.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

تا ريخ و اعتبار وكالت را ملاحظه فرماييد