مشاوره حقوقی رایگان - تهدید

با سلام و احترام
بنده منزلی را اجاره کردم و مبلغ 4 میلیون به عنوان بیعانه پرداخت شد اما پس از چند روز و قبل از تحویل منزل اجاره را به علت نداشتن برخی شرایط مثل گاز شهری فسخ کردم و صاحب خانه هم راضی بود اما دفتر املاک حق کمیسیون خود را بیش از حق قانونی یعنی 1میلیون و 100برداشته. هر چه پیگیری کردم پول و نداد. بنده هم ضمن پیامک تهدیدش کردم که اگه پول و ندی هم میرم اتحادیه و هم میام دم بنگاه آبرو تو میبرم. آیا این پیامک را با همین متن و مضمون میشه بر علیه بنده استفاده کنه. ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

تهدید به از بین بردن آبرو جرم میباشد لیکن با توجه به اینکه قصد شما گرفتن پولتونه میتونید عنوان کنید که منظورتون اعلام گرفتن پول زیادی ایشونه

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.بنظرمیرسه منظورشماازاین جمله,گرفتن حقتون باصدای بلند باشه که صدای بلند وصف مجرمانه نداره