مشاوره حقوقی رایگان - خلف وعده آموزشگاه حسابداری

سلام.من امسال توی یه آموزشگاه حسابداری ثبت نام کردم.ایشون موقع ثبت نام گفتن مدرس آقایxهستن،طول دوره 3ماه هست،هرهفته 2الی3جلسه.حتی عکس پیامهاشونو هم دارم که این وعده هارو دادن و هم شفاهی گفتن.بعد تشکیل کلاس جلسه اول خود مدرس تدریس کرد اما از جلسات بعد ب مدت یکماه منشیشونو فرستادن که اصلا توانایی تدریس نداشت .بعد اعتراض ما چند جلسه خودشون اومدن ولی دوباره منشیشو فرستاد کلاس.و مدت دوره هم شد 7ماه که فقط هر هفته40دقیقه کلاس تشکیل میدادن.و هربار به یک بهانه کلاس لغو میکرد.نصف مباحثی که قول داده بود تدریس نکرد.که من مجبور شدم جای دیگه ثبت نام کنم.ایشون گفته بودن پایان دوره کاراموزی و معرفی به کار داریم که هیچ کدومش عملی نشد.و من دیگه جلسات آخر نرفتم سرکلاس.من نصف شهریه رو دادم الان میگه بقیشم باید بدی.من زیر بار نرفتم چون خلف وعده کرده و با وجود تذکرات من باز هم به رویه قبل ادامه داده.الان زنگ زده تهدید میکنه اگه شهریه رو ندی میام در خونتون ابروتو میبرم.چک و تعهدی هم از من نداره.الان اگر بیاد درخونمون من چطور ثابت کنم که ایشون خلاف قولش عمل کرده.اینو هم بگم که الان من خودم کار پیدا کردم چون دیدم ایشون قرار نیس منو جایی بفرسته.الان هم اگه بگه بیا کاراموزی با توجه به اینکه سرکارم نمیتونم.من تا اون زمانی که وعده داده بودن منتظرموندم.در ضمن به جز من توی اون کلاس 2نفر دیگه هم شاهدن.ولی میترسم اونارو راضی کنه علیه من شهادت بدن.و همچنین صدای ضبط شدشم دارم که منو تهدید کرده به بردن آبروم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید سریعا علیه آموزشگاه مذبور شکایت نمایید در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر درب منزل آمدند با 110 تماس بگیرید تا صورتجلسه شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از آموزشگاه مربوطه پیگیری کنید جواب نداد اتحادیه

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در هر صورت هر ادعایی دارند باید در دادگاه ثابت کنند شما هم با مستندات و شهود امکان دفاع دارید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

ضبط صدا ارزش ادله قضايي و اثباتي ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم موضوع کمی پیچیده است و نیازمند گفتگو اما امکان شکایت برای شما وجود دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ازشون بابت کلاهبرداری و تهدید و توهین شکایت کن