مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام . من 181 ماه سابقه بیمه دارم ( که شش ماه آن مرخصی زایمان می باشد ) الان میخوام بیمه بیکاری بگیرم . می خواستم ببینم چند ماه بیمه بیکاری بهم تعلق می گیره ؟
توی جدول بیمه بیکاری 36 ماه هست . ولی شنیدم برای این کار 6 ماه مرخصی زایمان را محاسبه نمی کنند که در این صورت 26 ماه میشه .
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .باتوجه به اینکه درمرخصی زایمان ازتمام حق وحقوق برخوردارید. سابقه بیمه شما هم محاسبه گردید لذابیمه بیکاری36ماهه بشماتعلق میگیرد.