مشاوره حقوقی رایگان - خانه فساد

سلام.گوشی پسرمونگاه میکردم که چشمم به پیامهایی افتادپسرم.ازتلگرام یک کانالی براش آمده بودکه دراکثرشهرهادارم اینم شمارم.و....رفته بودوخوشبختانه پول روبه کارتشون زده بود.امانمیدؤنم به چه علت میخواستندپول روبرگشت بزنندونزدندهمیشه ام یک جاآدرس میده .چون باخطهای مختلف خودمم زنگ زدم.همنجاآدرس داد.ومیخوام بگم ایامسولین.این کانالهارونمیبینند.که خانمه خیلی بااعتمادبه نفس کامل عکسهای مستهجن همون خانمها و شمارشوروی پروفایلشم زده.چطوربایدپیگیری کنیم ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و غز طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید