مشاوره حقوقی رایگان - خانه فساد

برای گزارش خانه فساد که داخلش هر روز سه و چهار تا و شب ها هم حتی میان برای انجام رابطه جنسی و همیشه سر و صدا هاشون داخل خونه همسایه هاست اما هرچی با پلیس 110 تماس میگیریم و بیشتر از 20 بار تماس گرفته شده و یک سالی هست که اینکار میکنن ولی هیچ وقت پیگیری نمیشه و اتفاقی نمیوفته باید به کجا شکایت کرد! چیکار باید کرد!

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر برای شما ایجاد مزاحمت می‌توان طرح شکایت نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است
می‌توان با امنیت اخلاقی نیز تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

استشهادی محلی جمع آوری کنید و با تماس با 110 یا مراجعه به کلانتری درخواست کنید که نسبت به جمع آوری این افراد اقدام نمایند
یا اینکه از طریق دادستانی درخواست دهید تا رسیدگی شود

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، با آگاهی تماس بگیرید و یا حضورا مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق دادستانی موضوع را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را به نحو حضوری به دادستانی اطلاع بدهید.

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود بر شما
طبق ماده 639 قانون مجازات اسلامی عملی که شما مدعی آن هستید برای صاحب خانه مجازات یک تا ده سال حبس به همراه خواهد داشت، هر گونه مستند از قبیل گزارش کلانتری، استشهادیه محلی، فیلم ضبط شده و شاهد و … جمع آوری نموده از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام به شکایت نمایید و سپس به دادستانی محل وقوع جرم مراجعه نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در خصوص اثبات رابطه زنا یا قوادی در صورتی که نتوانید احراز نمایید می‌توانند علیه شما به جرم قذف یا افترا شکایت کنند ولی می‌توانید از باب ایجاد سر و صدا و ایجاد مزاحمت شکایت رفع مزاحمت مطرح نمایید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
می توانید شکایت کنید .
موفق باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به دادستان محترم مراجعه نمایید

رضا میرعرب

جناب آقای رضا میرعرب :

با سلام
1- با دادستان وقت ملاقات بگیرید
2- با پلیس امنیت اخلاقی تماس بگیرید
3- طرح شکایت نمایید با عنوان مزاحمت
4- استشهادیه تهیه کنید

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

باسلام و احترام
در ایران، روش‌های مختلفی برای گزارش خانه های فساد وجود دارد:

مراجع قانونی:
سامانه گزارشگران فساد: این سامانه توسط سازمان بازرسی کل کشور راه‌اندازی شده است و شهروندان می‌توانند به صورت ‌ناسناس، شکایات و گزارش‌های فساد را در آن ثبت کنند. برای ورود به این سامانه به آدرس https://136.bazresi.ir/ بروید.
پلیس امنیت اخلاقی: شما می‌توانید با تماس با شماره 117 یا مراجعه حضوری به نزدیک‌ترین کلانتری، خانه فساد را گزارش دهید.
قوه قضائیه: می‌توانید با مراجعه به دادسرای عمومی و انقلاب محل سکونت خود، جرم را به صورت کتبی گزارش کنید.

نکاتی در مورد گزارشه خانه فساد:
تا حد امکان اطلاعات دقیقی از جمله آدرس، مشخصات ظاهری افراد حاضر در محل و فعالیت‌های غیرقانونی که در آنجا انجام می‌شود را جمع‌آوری کنید.
می‌توانید به صورت ‌ناشناس گزارش دهید، اما در نظر داشته باشید که ارائه اطلاعات دقیق به پیگیری بهتر جرم کمک می‌کند.
در هنگام گزارش، حفظ آرامش و خونسردی خود را حفظ کنید و از بیان هرگونه توهین یا افترا خودداری کنید.

موارد دیگر:
سازمان‌های مردم‌نهاد: برخی از سازمان‌های مردم‌نهاد که در زمینه حمایت از زنان و کودکان فعال هستند، می‌توانند در زمینه ارائه مشاوره و راهنمایی برای گزارش خانه فساد به شما یاری برسانند.
رسانه‌ها: در صورتی که به مراجع قانونی دسترسی ندارید، می‌توانید جرم را به صورت ‌ناشناس به رسانه‌ها گزارش دهید.

توجه: فاش کردن اطلاعات مربوط به هویت افراد حاضر در فاحشه‌خانه یا انتشار تصاویر و فیلم از آنها جرم محسوب می‌شود و می‌تواند برای شما پیگرد قانونی داشته باشد.

قوانین مربوط به خانه فساد در ایران:
ماده 639 قانون مجازات اسلامی: "هر کس مکانی را برای فساد فحشا دایر یا اداره کند به حبس از یک تا دو سال و شلاق تا 200 ضربه و یا جزای نقدی از یک میلیون و پانصد هزار تا شش میلیون تومان محکوم می‌شود."
ماده 640 قانون مجازات اسلامی: "هر کس به عنوان صاحب یا متصدی مکان فحشا، اشخاص را به آنجا دعوت کند یا برای آن تبلیغ کند به حبس از شش ماه تا یک سال و یا جزای نقدی از پانصد هزار تا یک میلیون و پانصد هزار تومان محکوم می‌شود."

امیدوارم این اطلاعات برای شما مفید باشد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت مطرح کنید البته با دلیل و مدرک کافی

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

شکایت کیفری دایر کرد مرکز فساد و فحشا علیه مالک و متصرف از طریق دفاتر خدمات قضایی

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

گزارش خود را به صورت کتبی به پلیس امنیت اخلاقی تقدیم نمایید. پلیس در صورت صلاحدیدتحقیقات خود را انجام می‌دهد و در صورت صحت ا قاضی هماهنگ و اقدامات قانونی انجام می‌دهد