مشاوره حقوقی رایگان - ملک اجاره ای

سلام در سال 97 برج 5 ی واحد آپارتمان‌ با 9 میلیون رهن کردم از طریق بنگاه و نوشتن قولنامه انجام شد ولی بعد از 5 ماه صاحب خانه فوت کرد الان بنده متوجه شدم که شخصی از صاحب خانه طلب کار بوده است که شکایت نموده و خانه را از طریق دادگاه مزایده گذشته تا به طلب خود برسد که 100 میلیون طلب دارد خونه رو هم کارشناس 100 میلیون قیمت گذاشته که 45 میلیون بابت قسط خونه در رهن بانک هست حالا میخواستم بدونم با توجه به این مشکل که پیش آمده در آخر تکلیف من مستاجر چه خواهد رهن من رو کی خواهد داد به خانواده صاحب خانه هم مراجعه کردم ولی ترتیب اثار ندادن حالا نگران هستم که در آخر حکم تخلیه میاد واس خونه که پول رهن من این وسط چی میشه یه راهنمای کنید بدجور نگران هستم

پاسخ ها :

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

با فوت هر یک از طرفین عقد اجاره معتبر میماند و پس از اتمام زمان اجاره در صورت عدم پرداخت رهن توسط وراث، از حاصل فروش واحد پرداخت خواهد شد.