مشاوره حقوقی رایگان - تصادف خودرو سرقتی

سلام ماشین من رو دزدیدن بعد دو ساعت فهمیدم ماشین به سرقت رفته رفتم اعلام سرقت کردم پیامک پارکینگ اومد رفتم اونجا گفتم کدوم ارگان آورده بعد گفت ه تصادف آوردن میخواستم ببینم اگه کسی شاکی میشد از ماشین من واسم ابلاغ میشد سارق هم ماشین گذاشته فرار کرده چی میشه اون من میتونم ماشینمو در بیارم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله در صورتی که شاکی داشته باشید به شما ابلاغ خواهد شد
بعد از طی مراحل قانونی میتوانید خودرو را ازاد کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله هر شخصی شکایت نماید مالک خودرو در وهله اول مسئول است و برای شما ابلاغ خواهد آمد