مشاوره حقوقی رایگان - سرقت ماشین و تصادف

باعرض سلام خدمت وکلای محترم
دیشب از اگاهی تماس گرفتن که خودروی شما دزدیده شده و دزد با خوردوی دیگری تصادف کرده و خودرو شما رها کرده و فرار کرده
بعد از مراجعه به کلانتری خودرو تقریبا داغون شده و با تعمیر هم ماشین قبلی نخواهد شد از طرفی کسی که دزد باهاش تصادف کرده مست بوده و توسط اگاهی به کلانتری برده شده ولی ادعا میکنه که دزد ماشین مقصر بوده
و خسارت ماشین میخواد
پلیس هم بخاطر تغییر صحنه و عدم حضور راننده کروکی تصادفو نکشیده
الان خسارت تصادف چه کسی باید پرداخت کنه ؟
چطور باید درخواست پیدا کردن دزد و گرفتن خسارت ماشین ثبت کنم و مراحلش چیه ؟
اصلا حالا که ماشین پیدا شده میشه شکایت کرد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول اعلم سرقت به پلیس بعلاوه ده بعد شکایت به دادسرا ازدزد ناشناس