مشاوره حقوقی رایگان - خسارت از طرف همسایه

خریدار واحد بالایی ما تعمیرات اساسی کرده و کل کف رو کند و تعویض کرد و کل سقف ما ترک خورده و تبله کرده ولی می گه خونه پونزده سالست و ربطی به تعمیرات ایشون نداره! چی کار باید بکنم با این ادم زبون نفهم?!

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال تأمین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری و ارائه دادخواست مطالبه خسارات تا مبلغ 20 میلیون تومان به شورای حل اختلاف دادگستری محل وقوع ملک راهکار قانونی شماست .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام امان از همسایه زبان نف.... دوست عزیز تامین دلیل نمایید و سپس به دادگاه صالح مراجعه و بی درنگ درخواست تعمییر و یا تقدیم خسارت ارایه نمایید