مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

باسلام و عرض ادب؛ اینجانب سال گذشته پس از ورود به دفتر املاکی از مدیر آن دفتر یک واحد آپارتمان که وی خود را وکیل فروش املاک فوق معرفی نمود با شرایط سه نوبت پرداخت خریداری نمودم. آپارتمان فوق کلید اول بود. پس از واریز چک بانکی مبلغ دوم بحساب همان شخص (مدیر دفتر) نامبرده مبالغ را در مبایعه نامه ی فروشی وارد کرد ولی کامل نکرد و از اینجانب خواست که امضا کنم ولیکن بنده از امضا کردن قولنامه سفید امتناع کردم. نامبرده نیز اعلام نمود که بدلایلی اینکار موکول به زمانی دیگر میشود سپس آپارتمان فوق را تحویل اینجانب داد و پس از گذشت مدت کوتاهی، روزی نامبرده با تبانی با همکار دیگرش در آن دفتر با وارد کردن شخص دیگری بعنوان فروشنده اصلی اعلام نمود که به دفتر بیا و مبایعه نامه ی تکمیل شده ات را به امضا برسان ولیکن از تحویل قرارداد به اینجانب (با مطرح نمودن اینکه برو و پس از تجهیز آپارتمان به کسوراتی اعم از کولر،شیرآلات،تمیزکاری اولیه و ... با ارائه فاکتور هزینه های انجام شده) امتناع کردند. بعد از اقدامات فوق توسط اینجانب و تهیه فاکتور نیز، هر بار با بهانه ای از دادن قرارداد فروشم با وجود دریافت کمیسیون امتناع نمودند تا اینکه حدود بیست روز پیش پس از ورود نیروی انتظامی به درخواست بنده به ان دفتر گزارشی مبنی بر عدم ارائه قولنامه دریافت کردم. سپس شکایتی به اتحادیه نمودم. ولیکن از آنجایی که رئیس اتحادیه املاک خویشاوند نزدیک نامبرده (سردفتر املاک فوق) بود اصلن وی را به اتحادیه فرا نخواندند برای ادای توضیحات و دونفر دیگر که عنوان کردند درحال پیگیری دریافت پروانه کسب برای ان دفتر هستند را بعنوان مسئولین آن دفتر احضار کردند و آنان نیز با آوردن قولنامه ی رهن و اجاره مهمور به امضای بنده عنوان کردند ملک فوق در رهن من است و اصلن ایشان قرارداد فروشی نزد ما نداشته و ندارد. اکنون کاشف بعمل آمده است که آن فردی که مدیر بود دیگر نیست.. آن ساختمان نیز که مشمول به 23 واحد است، فاقد پایان کار و سند تفکیک شده است که هیچ آن شخص سومی هم که بعنوان مالک در قولنامه ی اجاره ای راه یافته مدتیست که با نشت و برخواستهای متعدد در املاک مختلف و محل کسبم بدنبال تامین دلیل واهیست و مدام حیثیت خوانوادگی و شان و آبرو و شخصیت اجتماعی یم را مورد هجوم قرار داده است و اخیرا نیز اقدام به طرح دعوا مبنی بر عدم پرداخت شارژ از اینجانب نموده است و مادام تهدید به آبروریزی و آوردن مامور به محل سکونتم و تخلیه میکند. ولیکن نامبرده فاقد هرگونه سندی مبنی بر مالکیت خویش است و اصلن تاریخ واریز مبالغ پرداختی اینجانب قبل از وی و بنام وکیل فروش واحد بوده است. حال اینجانب با وجود داشتن همسر و فرزند مدتیست که بشدت در عسر و حرج بوجود امده از عمل نامبردگان بوده و هر لحظه حاصل زحمات عمرم و زندگی خانواده ام را در خطر سقوط میبینم ولیکن بعللی نمیتوانم درحال حاضر وکیلی برای خود اختیار نمایم. حال چه کنم؟!
چگونه استیفای حق بنمایم؟!
آیا رواست پس از غریب به چهل سال زندگی در شهر خویش افرادی از شهرهای دیگر وارد شهرم شوند و اینگونه به مال و آبرویم هجوم برند و وقت و بی وقت با تبانی با دیگر افراد اینگونه مرا فردی واهی قلمداد کنند و همواره بگویند دچار اوهام شده ای با مدرک سخن بگو.. من نیز مدرکی بجز رسیدهای بانکی و تحویل و تصرف واحد فوق، چیز دیگری ندارم.. چون انها خود کردند هرچه کردند و هیچ قراردادی بمن ندادند و تنها قرارداد اجاره ی ساختگیشان را اخیرا در اتحادیه پس از شکایتم میخواستند بدهند آنهم بدون مهر بود و قولنامه ی اتحادیه نیز نبود، منهم که آن برگه دروغین را قبول نداشتم از گرفتن امتناع ورزیدم. حال چه کنم؟! و چگونه استیفای حق کنم؟!

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

باسلام ابتدا ارامش خود را حفظ کنید واما فعلا درمحلی که به شما تحویل داده شده است سکونت کنید بطور خلاصه توضیح بدهید تا بشود کمکتان کرد پراکنده مطالب را نوشته اید