مشاوره حقوقی رایگان - تعویض درب پارکینگ در آپارتمان

باسلام ماساکن آپارتمان هستیم مدیروتعدادی ازمالکان اصراربه کرکره ای وریموتی شدن درپارکینگ دارندمامخالفیم ولی آنها اجباروالزام که چون اکثریت موافقند بایدشماهم پرداخت کنید درکاملا سالم وبدون ایراد آیامامجبور به پرداخت هستیم یاالزام قانونی وجودداره چون همش تهدیدبه قانون آپارتمان نشینی وقطع آب وبرق میکنن ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
بله می‌بایست پرداخت نمایید و الا طرف مقابل می‌تواند دادخواست بدهد و حساب شما توقیف خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید