مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات ساختمان

سلام. درباره مشاعات ساختمان دو سوال دارم. اول اینکه در آپارتمان ده واحدی ما فقط 4 واحد پارکینگ دارند. چند وقتی ست تصمیم گرفته اند درب پارکینگ را که قدیمی ست عوض کنند و با اینکه فقط این چهار واحد از در پارکینگ استفاده می کنند و به نوعی اختصاص به آنها دارد، می خواهند به عنوان مشاعات هزینه را بین ده واحد تقسیم کنند. آیا به لحاظ قانونی صحیح است؟ سوال دوم؛ حیاط ساختمان جای پارک دو ماشین دارد. از دو سال قبل چند واحد با توافق بین خود و بدون جلب رضایت همه مالکان نوبت بندی کرده و در حیاط پارک می کنند؛ آیا بدون رضایت همه ساکنین چنین حقی دارند یا خیر؟ از راهنمایی شما سپاسگزارم.

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
هزینه استفاده از مشاعات بر عهده تمام مالکین است
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

چون پارکینگ جزءمساحت 4واحد میباشد هزینه بر عهده آنهاست ودر خصوص حیاط حق استفاده با همه همسایه هاست