مشاوره حقوقی رایگان - حق اجازه تحصیل

سلام. خانومی بیست ساله و متاهلم ک شوهرم اجازه رفتن به دانشگاه و تحصیل رو نمیده میتونم قانونی اقدام و شکایت کنم؟ و معمولا دادگاه چه حکمی خواهد داد؟

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

اصولا زوج حق منع زوجه از تحصیل را ندارد و بدون حکم دادگاه می‌توانید تحصیل کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان طرح شکایت وجود دارد
منعی جهت ادامه تحصیل و کار وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
نیاز به حکم ندارید می توانید تحصیل نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قصد ادامه زندگی مشترک را دارید دوستانه مشکل را حل و فصل کنید
اگر قصد طلاق دارید می توانید منزل مشترک را ترک کنید و ادامه‌ی تحصیل دهید