مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف در میدان

سلام من 3 روز پیش درحال حرکت از سمت راست داخل میدان شدم و یک ماشین با سرعت بالا از سمت چپ از میدان داشت خارج میشد و سمت چپ ماشین به پشت کناره و پشت موتور برخورد کرد ومن به زمین خورده وبه سمت اصلی خیابان افتادم یعنی جلوی ماشین میتونستم دروغ بگم اما نگفتم الان افسر منو صد در صد مقصر کرده ایا میتونم الان کاری کنم واما طرف الان میگه افت قیمت ماشینم کرده خسارت میخاد خودم داغون موتور داغون دست سر کمر پا همه بخیه تا زه خسارت هم بدم راهنمایی کنید لطفن تازه همه کارم با موتور بود چون پیک هستم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید نسبت به نظر پلیس محترم راهور اعتراض نمایید اما در نهایت اگر شما مقصر شوید می‌بایست هزینه‌های طرف مقابل پرداخت شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید به کروکی و نظریه کارشناس اعتراض نمایید و درخواست هیات کارشناسی را نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین مقصر و میزان افت قیمت بر اساس نظر افسر و کارشناس بیمه تعیین می‌شود که بسته به نوع قرارداد بیمه شما دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تعیین مقصر در صلاحیت افسر راهنمایی و رانندگی می‌باشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است
چنانچه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید
حتی المقدور وکیل دادگستری اختیار گردد یا لایحه تخصصی تنظیم شود….

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید به کروکی و نظریه کارشناس اعتراض نمایید اگر بازم مقصر اعلام شدید باید هزینه ها را پرداخت کنید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

اگر به نطریه افسر پلیس اعتراض دارید تقاضا کارشناسی دادگستری نمایید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. در تصادفات داخل میدان، حق تقدم با وسیله نقلیه ای است که زودترداخل میدان شده است. بنابراین شما مقصر 100٪ وملزم به پرداخت خسارات وارده میباشید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید به نظریه افسر اعتراض کنید تا توسط کارشناس دادگستری بررسی شود