مشاوره حقوقی رایگان - دیه شکستگی ترقوه راست

سلام در تصادف ترقوه سمت راست من شکست و با عمل جراحی و گذاشتن پلاتین دائم درمان شده، 3 ماه طول درمان داشتم، چقدر دیه تعلق میگیره به من پزشک قانونی به من گفتن که برای جای بخیه ها و مشکلات حرکتی بعد از عمل چند ماه دیگه اقدام کنید آیا امکان پذیر است.
با تشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.شکستن هریک ازاستخوانهای ترقوه,اگه بدون عیب درمان شود4%دیه کامل,وبرای پلاتین حدود2%دیه کامل درنظرگرفته می شود ودرصدهای دیگری برای جراحت بدن شماتوسط پزشک قانونی درنظرمیگیرندلذا باید صبرکنید تاطول درمان شماکامل ونظرقطعی توسط پزشک قانونی ارایه گردد تابتوان درست اظهارنظرکرد