مشاوره حقوقی رایگان - دیه شکستگی ترقوه در تصادف

سلام استخوان ترقوه چپ بنده در تصادف 97/12/6 شکست در نظریه نهایی پزشک قانونی ذکر شده شکستگی انتهای استخوان ترقوه چپ که به علت جوش نخوردن و عوارض ناشی مورد عمل جراحی قرار گرفت که 15 درصد از لایه خارجی استخوان ( استوتومی ) برداشته شده و معیوب التیام شده. ارش اسیب نسوج نرم ناشی از جراحی یک درصد دیه کامل میباشد مبلغ دیه اینجانب چقدر میباشد ممنون ازشما

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با سلام همانطور که خودتان فرمودید تمام یک درصد دیه کامل به عنوان ارش یعنی دیه ای که می بایست توسط پزشکی قانونی تعیین شود برای شما تعیین شده است که یوم الادا می باشد یعنی به نرخ روز محاسبه می شود یعنی مطابق دیه سال 99 محاسبه می شود