مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه

باسلام و عرض ادب. بنده حکم پرداخت مهریه ام داده شده اما شوهرم از دادن مهریه امتناع کرده ومن هم حکم جلب ایشان را درخواست کرده ام اما بعد از گذشت چند ماه هنوز هیچ خبری از طرف دادگاه نشده آیا طرف من میتواند روی حکم قطعی صادره اعتراض کند یااینکه مهریه من راقسط بندی کند؟ و اینکه من چطور از طریق مهریه میتوانم طلاق بگیرم؟ باید مهریه ام به چه مرحله ای برسد ک باتقاضای طلاقم موافقت شود؟

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

سلام وقت بخیر
می‌تواند درخواست اعسار کند و پرداخت مهریه تقسیط شود
صرف موضوع مهریه دلیلی بر صدور حکم طلاق نمی‌باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام امکان اعتراض وجود دارد
امکان پرداخت به صورت اقساط وجود دارد
مهریه یک دین مالی است و برای طلاق می‌بایست یا توافق نمایید یا عسر و حرج اثبات کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زوج اموالی نداشته باشد می تواند دا‌دخواست اعسار بدهد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هریک احکام خاص خود را دارد مهریه را پیگیری کنید تادیه نگردد با تقاضای محکوم له امکان جلب و حبس وجود دارد
لکن
نسبت به طلاق در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است باید شرایط شما تخصصا مورد بررسی قرار گیرد تا بلکه راهی یافت شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله اگر اعسار زوج پذیرفته شود پرداخت مهریه اقساط خواهد شد

و شما باید دادخواست طلاق اقامه نمایید و برای صدور حکم طلاق باید عسر و حرج زوجه اثبات گردد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از طريق مهريه فقط بذل قسمتي از مهريه در صورت اكراه