مشاوره حقوقی رایگان - حکم به پرداخت دیه

سلام وقت بخیر. ببخشید خانوم من چندماه پیش که ازخونه رفته بود ازمن بابت ضرب و جرح و توهین اشخاص و...شکایت کردوبدلیل نداشتن شاهدودلایل کافی من تبرئه شدم وقرارمنع تعقیب صادرشدولی دوباره باهمان نامه پزشکی وبدون دلیل وشاهد رای آورد ومن محکوم به دیه شدم وعدم تمکین من از بین رفته .چطور میشه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
آرا صادره باید بررسی شود
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می‌توانید مجدد بابت عدم تمکین دادخواست بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رای قطعی صادر شده باشد کاری نمیشه کرد