مشاوره حقوقی رایگان - تاریخ واریز دیه

سلام شکایت کردم دادگاه به نفع من دیه بریده و قید شده از تاریخ وقوع جرم که اسفند پارسال بوده به مدت یک سال باید پرداخت کنه ولی امروز که آذر برام پیام اومده رفتم اجرای احکام میگن براش ثبت شده تا برج دو یعنی اردیبهشت مهلت داره پرداخت کنه.من میتونم کاری کنم که زودتر دیه مو بگیرم .مگه نباید جرائمی مثل ضرب و جرح عمدی تا یکسال پرداخت بشه؟ چرا پس همچین وقتی بهش دادن پس حق من چی میشه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دیه به نرخ روز محاسبه می‌گردد

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

تاریخ وقوع جرم دقیقا مشخص و برابر رای ضادره اجرای احکام اقدام می‌کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
متهم باید دیه را بر اساس نرخ روز پرداخت نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دیه نگران نباشید به نرخ روز است اگر امسال یک نخی دارد و به سال بعد موکول شود سال بعد به نرخ آن سال باید پرداخت شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله یک سال است
از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مهلت دادند بجایش بنرخ سال1403 دیه میگیرید