مشاوره حقوقی رایگان - سخت و زیان آور

با سلام و احترام. اینجانب 10 سال متوالی در شغل سخت و زیان آور فعالیت کرده ام و اکنون با احتساب آن شرایط بازنشستگی را دارم. اما کارفرما برای من 4 درصد را پرداخت نکرده. برای اثبات اینکه من در شغل سخت و زیان آور بوده ام باید چه کار کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند،
قابل شکایت و پیگیری است به اداره کار رجوع کنید...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست خود را به اداره کار تقدیم کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مبلغ 4 درصد را واریز ننموده شخصاً می‌توانید اقدام به واریز آن نمایید و مجدداً طریق کارفرما دریافت گردد