مشاوره حقوقی رایگان - حذف سیده از شناسنامه نوزاد 4 ماهه

با سلام. شوهرم یکماه است با شجره نامه که از قم آوردن سید به اسم خودش اضافه کرده. پدرشوهرم هم سید گذاشته جدیدا. حالا بدون اجازه من شناسنامه دخترم برده سیده اضافه کرده. چه راه قانونی برای حذف آن وجود دارد؟ ناگفته نماند پدر بزرگ شوهرم سید ندارن. اصلا تو شناسنامه بدون سید بوده اند. ممنونم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

ریاست خانواده بر عهده پدر است فرزند به تبع پدر فامیل میگیرد نه مادر

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

با سلام اگر فرزند به سن قانونی رسیده میتواند دادخواست اصلاح شناسنامه
دهد در غیر این صورت هر کدام از والدین میتوانند دادخواست دهند