مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت هزینه تعمیر خودرو خریداری شده توسط فروشنده

20 روز پیش خودرویی از نمایشگاه خریداری کردم که فروشنده که صاحب نمایشگاه است در قولنامه درج کرده خودرو فاقد رنگ شدگی و سالم است و حتی درج نموده که گیربکس سالم است . بعد از چندروز متوجه روغن ریزی گیربکس شدم و به فروشنده اطلاع دادم و ایشان گفتن به جایی نشان بده و هرایرادی باشه همکاری میکنم الان بعد از 20 روز که ماشین رابرای تعمیر بردم ( به علت وقتی که مکانیکی به من داده) فروشنده از مخارج شانه خالی میکند. میتوانم شکایت کنم؟؟ مخارج و هزینه های خودرو را میتوانم دریافت کنم؟؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ایرادات خودرو را تامین دلیل نمایید و دادخواست مطالبه خسارت دهید