مشاوره حقوقی رایگان - دریافت ارث در زمان زنده بودن پدر

پدر من زمانی که زنده بود سهم الارث یکی از برادرم را تمام و کمال داده است و یک سندی را به امضا رسانده است که من ارث فرزندم را داده ام و دیگر حقی در ارثم نداره و برادرم هم اون سند را امضا کرده است آیا الان برادرم بعد از فوت پدرم می تواند طلب ارث کند؟
و یکی اینکه دو تا از برادرم طلبی از پدرم در سال 85 داشتند و بنا به دلایلی پدرم اون بدهی را نتوانست تسویه کند الان پدرم فوت کرده است و برادرام سندی در دست دارند الان می توانند اون طلب را از اموال فوته بگیرن؟
و اون مبلغ الان بر چه اساسی محاسبه می شود؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله برادر شما می تواند مطالبه ارث کند اما آن اموالی که به عنوان ارث گرفته باید کسر شود آن دو برادر دیگر هم می توانند طلب شان را از ترکه متوفی مطالبه کنند.
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله میتواند طلب ارث خود را بنماید / بله میتواند / براساس مبلغ پرداختی